06.08.2024, 11:12

Окупанти повідомили, коли у Лисичанську відкриють спортивну школу: відео

В окупованому Лисичанську Луганської області планується відкриття дитячої спортивної школи цієї осені.

Про це повідомила координатор із Татарстану Ольга Павлова, передає Час Пік.

"Це одна із найстаріших шкіл у місті. Ми ведемо велику роботу з її відновлення. Опорними видами спорту там завжди були спортивна гімнастика, бокс та легка атлетика. Восени будівельники обіцяють закінчити роботи, але заздалегідь загадувати нічого не будемо, чекати можна чого завгодно", - поділилася вона.

Окупанти також показали на відео процес "ремонту" у будівлі. На кадрах видно, що за останній місяць літа навряд чи встигнуть завершити ремонт у спортивній школі. Роботи продовжуються, але їх темпи залишають бажати кращого.

Водночас окупанти скаржаться на збільшену кількість скидів саморобних вибухових пристроїв (СВУ) з дронів у районі Лисичанська. "Вибухові пристрої, замасковані під різні предмети, виявляються на присадибних ділянках, ґрунтових дорогах та інших людних місцях".

"Вибухові пристрої замасковані під всілякі предмети. Небезпечні боєприпаси знаходять на присадибних ділянках, ґрунтових дорогах, в інших людних місцях. Більшість СВУ на магнітних підривниках західного виробництва, і не підлягають розмінуванню", - йдеться у повідомленні окупантів.

Читайте також: "Розпродаж" квартир: скільки коштує купити житло в Лисичанську, Сєвєродонецьку, Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк