06.08.2024, 18:10

"Каша з відра": у Рубіжному влаштували показову "годівлю" населення

рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області умов для життя немає. Замість того, щоб жити звичайним життям, люди задовольняються подачками у вигляді роздачі юшки, а за скарги можна опинитися за ґратами.

У мережі показали чергову "щедрість" від росіян для мешканців Рубіжного, передає Час Пік.

Судячи з фото, у Рубіжному відбулася роздача юшки. Звичайно, такі заходи подаються як благодійні. Тільки до війни у людей не було потреби стояти з простягнутою рукою.

"В окупованому Рубіжному на перехрестях замінили дорожні знаки, але світлофори не працюють, пафосно завезли книги до бібліотеки, але бібліотека не працює. Про це окупанти відрапортували в інтернеті, але місцеві це не побачать, адже вони не мають інтернету. Але навіщо це все, якщо можна просто похавати кашу із відра на восьмій школі", - коментують у мережі.

Скаржитися на ситуацію не можна. За невдоволення можна отримати термін.

"Жителям Рубіжного (іронія в тому, що проросійським), які намагаються відкрито говорити про проблеми в місті, окупанти загрожують кримінальною відповідальністю за статтею 128.1 КК РФ, яка передбачає до 5 років ув'язнення. Це вже "зажили при Росії" чи ще ні?", - відзначають у мережі.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу "]]>Артюх]]>".

Читайте також: Комусь із Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного пощастить? Житлом збираються забезпечити кілька тисяч ВПО

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк