08.08.2024, 12:34

"Центру міста дісталося": Окупанти повідомили про "прильоти" у Кремінній та показали на фото наслідки

Віктор Білий | Всі новини автора

За даними місцевих джерел, протягом ночі з 7 на 8 серпня місто Кремінна Луганської області, яке знаходиться під тимчасовою окупацією, знову зазнало обстрілів. Повідомляється про мінімум п'ять "прильотів" снарядів у різні райони міста, включаючи центр та околиці.

За інформацією окупаційних пабліків, два снаряди, ймовірно, потрапили безпосередньо до центральної частини Кремінної, в районі набережної та вулиць Шевченка/Тітова, передає Час Пік.

"Центру міста дісталося два прильоти, решта трьох пішла околицями - в районах Хімавтоматики та Дубового Гаю. Є повідомлення про пошкодження будівель та інфраструктуру", - йдеться в повідомленні.

Напередодні, 7 серпня, також повідомлялося про обстріл міста, в результаті яких, за даними окупаційної влади, було збито щось "дуже серйозне" в районі вулиці Донецької.

Представники "муніципалітету" Кремінної звинувачують українські сили в обстрілах житлових районів, застосуванні касетних боєприпасів. Внаслідок одного з таких обстрілів, за їхніми словами, загинув мирний житель, ще один отримав поранення.

Окупанти показали на фото нібито наслідки обстрілів, зазначаючи, що "відновлювальні роботи ускладнюються повторними атаками".

Обстановка у Кремінському лісі також залишається напруженою. Окупанти скаржаться на "невибіркові" обстріли.

Читайте також: Очевидці інформують про складну обстановку в окупованій Кремінній: що відомо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк