09.08.2024, 18:06

"Влада" Рубіжного оприлюднила новий список квартир для "конфіскації"

рубежное

У п'ятницю, 9 серпня, незаконна "адміністрація" тимчасово окупованого Рубіжного Луганської області оприлюднила новий список "безхазяйних" квартир.

Цього разу окупантам сподобалися чотири квартири, передає Час Пік з посиланням на інформацію із соцмереж.

Йдеться про квартири в будинках на вул. Володимирській (Леніна):

  • будинок 28-А, квартира 46;
  • будинок 30, квартира 68;
  • будинок 30, квартира 56;
  • будинок 30 А, квартира 29

У власників є 30 днів для того, щоб підтвердити свої права на житло в окупаційній "адміністрації". При цьому необхідно мати паспорт РФ, що в більшості випадків гарантує "прихватизацію" квартир місцевою владою.

Як ]]>повідомляють]]> у ЛОВА, обурення у мешканців окупованого регіону через політику "віджимання" житла продовжують зростати. Справа в тому, що тепер "конфіскувати" квартиру можуть за наявність заборгованості.

"Посилаючись на відповідний "закон", до списку віджатого житла вони включають і те, де накопичилася заборгованість за користування комунальними послугами. Вже нерідкі випадки, коли до списку потрапляли квартири та будинки, господарі яких не встигли вчасно сплатити поточні рахунки - за попередні місяць-два. Шантаж місцевого населення триває", - зазначають у ЛОВА.

Читайте також: Комусь із Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного пощастить? Житлом збираються забезпечити кілька тисяч ВПО

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк