09.08.2024, 18:42

На Донеччині розширили зону примусової евакуації дітей

эвакуация дети

Через безпекову ситуацію ухвалено рішення про примусову евакуацію дітей із ще трьох населених пунктів Донецької області.

Про це ]]>повідомляє]]> Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України в Telegram, передає Час Пік.

За результатами засідання Координаційного штабу з питань проведення обов'язкової евакуації населення в умовах військового стану було прийнято одноголосне рішення про примусову евакуацію дітей з їхніми батьками або іншими законними представниками із селищ Цукурине, Іллінка та села Ізмайлівка Покровського району Донецької області.

Евакуація до безпечних регіонів проводитиметься протягом 60 діб. Для її здійснення буде розгорнутий 1 приймальний пункт.

У відомстві зазначають, що евакуація проводиться безкоштовно.

Для отримання консультації щодо можливості виїхати в безпечні райони можна звернутися на гарячу лінію Донецької ОВА за номером: 0 800 408 911. Також про бажання евакуюватися можна повідомити в Мінреінтеграції: гаряча лінія - 1548, месенджери WhatsApp/Telegram/Viber - (096) 078-84-33.

Читайте також: Комусь із Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного пощастить? Житлом збираються забезпечити кілька тисяч ВПО

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк