11.08.2024, 22:26

Для виховання покоління рабів: з 1 вересня у школах окупованої Донеччини запроваджують новий "предмет"

школа

На тимчасово окупованій території Донецької області з 1 вересня у школах росіяни запроваджують новий предмет - "сім'язнавство".

Про це ]]>повідомляє]]> Центр національного спротиву, передає Час Пік.

"З першого вересня у школах на тимчасово окупованих територіях Донеччини буде впроваджено новий предмет. Вбивці та ґвалтівники навчатимуть українських дітей як правильно "будувати" сім'ї. Все заради того, щоб втерти носа західним цінностям та зміцнити православні скріпи на знищених росіянами та їх поплічниками українських землях", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у ЦНС, головна мета нововведення - виховати з українських дітей покірних рабів та майбутніх солдатів для загарбницьких воєн.

"Так що місцеві колаборанти тепер у школах навчатимуть як правильно будувати стосунки та створювати сім'ї. Головна мета цього предмету - виховати наступне покоління рабів, які з легкістю будуть віддавати своїх дітей на загарбницькі війни", - додають у ЦНС.

Читайте також: Комусь із Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного пощастить? Житлом збираються забезпечити кілька тисяч ВПО

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк