13.08.2024, 19:47

На Сумщині запровадили обмеження на допуск до 20-кілометрової зони вздовж кордону

сумская область

У прикордонній 20-кілометровій зоні Сумської області запроваджуються обмеження на переміщення цивільних. Потрапити можуть лише ті, хто зареєстрований у цій зоні.

Про ситуацію ]]>повідомив]]> Генштаб ЗСУ у Telegram, передає Час Пік.

"У зв'язку зі збільшенням інтенсивності бойових дій, активізацією діяльності диверсійно-розвідувальних груп, сил спеціальних операцій противника та з метою збереження життя цивільного населення та військовослужбовців, військовим командуванням запроваджено обмеження на переміщення всіх категорій громадян у прикордонній двадцятикілометровій зоні Сумської області", - йдеться у повідомленні.

Допуск осіб здійснюватиметься за паспортами громадян України з відповідною відміткою про реєстрацію проживання у цій зоні. У Генштабі просять із розумінням поставитися до таких тимчасових заходів.

Більш детальну інформацію про обмеження переміщення (пересування) цивільного населення та техніки у зазначених районах регіону можна отримати в диспетчерському пункті Сумського зонального відділу Військової служби правопорядку ЗСУ за номером телефону: +380960322339.

Читайте також: Комусь із Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного пощастить? Житлом збираються забезпечити кілька тисяч ВПО

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк