14.08.2024, 18:07

Дітей із міст "трикутника" вивозять на "відпочинок" до Ростовської області

дети лисичанск

Дітей, які проживають на тимчасово окупованій території Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубежого, відправляють на чергове "перевиховання" до Ростовської області;

Окупаційні джерела заявляють, що дітей нібито знайомитимуть із визначними пам'ятками Ростовського краю, передає Час Пік.

Зокрема, школярів водитимуть по місцевих музеях. Обіцяють показати Кам'янський музей декоративно-ужиткового мистецтва та народної творчості, Новочеркаський музей історії донського козацтва, Таганрозький державний літературний та історико-архітектурний музей-заповідник, Народний військово-історичний музей "Самбецькі висоти" та інші заклади.

Водночас росіяни забувають про те, як їхня армія знищувала музеї в окупованих містах Луганської області, як знищувала бібліотеки, молодіжні центри, навчальні заклади. Дітям замилюють очі "визначними пам'ятками" РФ, щоб вони не знали, що колись і в їхньому регіоні були свої пам'ятки. Просто їх винищили. Окупаційна влада робить все можливе для того, щоб діти забували історію свого краю.

Читайте також: Комусь із Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного пощастить? Житлом збираються забезпечити кілька тисяч ВПО

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк