15.08.2024, 09:32

Руїни "квітучого" міста: У мережі з'явилися нові фото з окупованого Сєвєродонецька

Оккупированный Северодонецк

Кремлівські пропагандисти у своїх сюжетах показують тільки Сєвєродонецьк, що "відроджується", і розповідають про "досягнення" російських будівельників. Страшну реальність вони намагаються приховати чи просто не помічати.

Підконтрольні окупантам інформаційні ресурси рясніють "красивими" фоточками Сєвєродонецька, що "відроджується". Різнобарвні фасади будинків, нові труби та вікна біля багатоповерхівок, будівельна техніка – все це має переконати глядачів, що місто швидкими темпами відновлюється, повідомляє Час Пік.

Про те, що ховається за фасадами цих будинків, воліють мовчати... А там не тільки неякісні ремонти від російських горе-будівників, там ще й розбиті долі людей, які змушені виживати в "руському мирі"...

Реальність жахає, особливо тих, хто пам'ятає молодий квітучий український Сєвєродонецьк. Цим людям сьогодні боляче бачити, на що перетворили місто російські окупанти й як продовжують його переробляти.

На свіжих фото можна побачити зруйновані будинки за адресами: пр-кт Гвардійський 42А, бул. Дружби народів 35, Шосе Будівельників 11Б. Так виглядає "звільнення по-російськи".

При цьому окупанти та колаборанти продовжують "прикрашати" місто, розфарбовуючи його в кольори триколору. Наприклад, як на стеллі при в'їзді у місто з боку "Луганської траси", або на сходах та вивісці перукарні в будинку на пр. Космонавтів (Гвардійський).

До речі, сходинки у кольорах триколору – це "прогин" перед окупантами чи неприкритий стьоб, коли всі охочі можуть вдосталь потоптатися?

У публікації використані фото з Telegram-каналу "]]>Kitsune / Сєвєродонецьк]]>".

Оккупированный Северодонецк Оккупированный Северодонецк Оккупированный Северодонецк Оккупированный Северодонецк Оккупированный Северодонецк

Читайте також: "Віджатий трикутник": Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, якщо їхні квартири захопили окупанти

Читайте ще: Безкоштовне перевезення речей: як переселенцям з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного подати заявку на послугу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк