15.08.2024, 11:14

На дорогах Луганщини окупанти планують встановити камери фіксації порушень ПДР

Фото: "УГИБДД МВД по ЛНР"

На дорогах окупованої Луганщини планують встановити камери фіксації порушень правил дорожнього руху. Вже визначились з точками, де розмістять комплекси фіксації порушень ПДР.

Підконтрольні окупантам інформаційні ресурси повідомляють, що на дорогах "ЛНР" буде встановлено камери фіксації порушень правил дорожнього руху, передає Час Пік.

Зазначається, що у т.зв. "ЛНР" створено державну казенну установу "Служба автомобільних доріг ЛНР", яка й займатиметься "проєктуванням, придбанням, встановленням та обслуговуванням комплексів фото-, відеофіксації порушень правил дорожнього руху". Вже визначено близько 80 передбачуваних місць розміщення таких комплексів.

При цьому жодної інформації про терміни встановлення камер фіксації порушень правил дорожнього руху немає. Зазначається, що це залежатиме "від фінансування та погодження з відповідними відомствами РФ".

Цікаво, що робитимуть з матеріалами, на яких буде зафіксовано порушення правил дорожнього руху російськими військовими та ДТП з вини "визволителів"? Чи РФ розщедриться на дорогі комплекси лише для того, щоб карати місцевих жителів?

Читайте також: "Віджатий трикутник": Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, якщо їхні квартири захопили окупанти

Читайте ще: Безкоштовне перевезення речей: як переселенцям з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного подати заявку на послугу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк