17.08.2024, 11:16

В окупованому Лисичанську силовики трохи "потрусили" торговців алкоголем та сигаретами

Оккупированный  Лисичанск

В окупованому Лисичанську силовики провели оперативно-профілактичний захід під умовною назвою "Чисте місто". Були задіяні міські та "республіканські" поліцейські.

Як зазначили інформаційні ресурси, підконтрольні окупантам, операція "Чисте місто" була спрямована на виявлення та припинення злочинів та правопорушень, пов'язаних з реалізацією алкогольної продукції та тютюнових виробів без спеціальних "федеральних акцизних марок", а також на виявлення зброї та боєприпасів, передає Час Пік.

Повідомляється, що було виявлено та задукоментовано правопорушення у сфері продажу алкогольної та тютюнової продукції у чотирьох торгових точках Лисичанська. З "незаконного обігу" вилучено близько 240 літрів спиртовмісної продукції та понад тисячу пачок сигарет без "правильних" акцизних марок. Цікаво, куди піде вилучене? Чи, як у колишні часи, влаштують "показову давку" бульдозерами?

Також повідомляється, що в ході огляду підвального приміщення одного зі зруйнованих будинків було виявлено та вилучено гранатомети "іноземного виробництва", понад 1200 набоїв різного колібру, три гранати та запал. Цікаво те, що окупанти за 2,5 роки вже не раз проводили "зачистку" міста, а тут така "удача" - є про що російським пропагандистам розповідати у своїх "правдивих" новинах.

Такі "зачистки" силовики обіцяють проводити у Лисичанську "на постійній основі"...

Оккупированный Лисичанск Оккупированный Лисичанск Оккупированный Лисичанск Оккупированный Лисичанск Оккупированный Лисичанск

Читайте також: "Сюрприз" для українців від НБУ: перекази коштів з картки на картку строго обмежать

Читайте ще: Житло стало доступнішим? Важливе рішення Кабміну відкриває переселенцям можливості придбати власну нерухомість

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк