18.08.2024, 07:26

Окупанти атакували Київ балістичними ракетами та дронами: ППО відбила напад

Оксана Мовчан | Всі новини автора
паврапр

У неділю, 18 серпня, о 5:00 ранку російські окупанти знову здійснили атаку на столицю України, Київ, застосовуючи балістичні ракети та дрони-камікадзе.

Про це повідомляє начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко на своєму ]]>Telegram]]>-каналі, передає Час Пік.

Це вже третя атака на місто за серпень, яка відбулася з інтервалом у 6 днів, що свідчить про чітко сплановану стратегію ворога.

За попередніми даними, які наразі перевіряються, ворог знову використав північнокорейські балістичні ракети типу "KN-23". Проте, завдяки ефективним діям українських сил протиповітряної оборони, вдалося успішно нейтралізувати загрозу ще на підльоті до міста.

Окрім балістичних ракет, окупанти також використали ударні безпілотні літальні апарати, які одночасно з ракетами прямували до Києва. Як зазначив Сергій Попко, всі ворожі дрони були знищені далеко за межами столиці, завдяки чому кияни навіть не чули звуків бойових дій.

На щастя, за попередніми даними, внаслідок цієї атаки в Києві не зафіксовано руйнувань, і наразі немає інформації про постраждалих.

Ситуація в місті під контролем, і мешканці столиці можуть бути впевнені, що їх безпека залишається пріоритетом для українських сил оборони.

Читайте також:

У Сумській області запроваджують систему перепусток для допуску до прикордонних районів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк