18.08.2024, 11:06

Атака на Київщину: уламки ракет зруйнували два будинки та пошкодили ще 16

Оксана Мовчан | Всі новини автора
паопрро

18 серпня 2024 року російські війська знову спробували атакувати Київ ракетами, внаслідок чого на Київщині стався ряд руйнувань. Хоча сили протиповітряної оборони змогли збити більшість ворожих ракет, уламки від них, що впали на землю, спричинили серйозні пошкодження.

Очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко ]]>повідомив]]>, що в результаті атаки зруйновано два приватні будинки, а ще 16 отримали пошкодження, передає Час Пік.

Зокрема, внаслідок падіння уламків ракети в одному з районів на території трьох садових товариств було зафіксовано руйнування житлових будинків, а також пошкоджено фасади, дахи та вікна.

О 09:45 ранку інформація про наслідки атаки включала дані про знищення двох будинків та пошкодження ще 16. Уламки також пошкодили чотири автомобілі, паркани та лінії електропередач. В одному з садових товариств сталася пожежа на трав'яному настилі, яка була оперативно ліквідована.

​​​​​​​

Два рази протягом дня оголошувалася повітряна тривога через ракети, випущені російськими силами. Завдяки злагодженій роботі сил ППО, прямого влучання в об'єкти критичної та житлової інфраструктури вдалося уникнути. На цей час інформації про постраждалих немає, проте роботи з фіксації наслідків атаки тривають.

Читайте також:

"Проблеми на кордоні та затримки із зарплатами": у ЛОВА повідомили про ситуацію на тимчасово окупованій Луганщині​​​​​​​

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк