19.08.2024, 13:43

"Примусова евакуація дітей у Покровську": місцева влада вживає термінових заходів безпеки

Оксана Мовчан | Всі новини автора
івжажопла

З 20 серпня в Покровську буде введена примусова евакуація дітей, які покидатимуть місто разом із батьками, опікунами або іншими законними представниками.

Таку інформацію надав голова Донецької ОВА Вадим Філашкін під час національного телемарафону "Єдині новини", передає Час Пік.

Рішення про примусову евакуацію прийнято через активне просування ворожих сил у напрямку міста. Ситуація на передовій змушує місцеву владу приймати жорсткі заходи задля безпеки населення, особливо дітей, які є найбільш вразливою категорією в умовах бойових дій.

Вадим Філашкін наголосив, що в разі подальшого наближення ворога до Покровська місцева влада може прийняти додаткові заходи безпеки, включно з посиленням комендантської години. Це рішення підкреслює серйозність загрози та необхідність забезпечення безпеки жителів, які ще залишаються в місті.

Примусова евакуація стала вимушеним кроком у відповідь на поточні виклики, що стоять перед Покровськом. Це також сигналізує про посилення напруги в регіоні, де бойові дії тривають з новою інтенсивністю.

Як повідомлялось раніше, мешканців Мирнограда та Селидового Донецької області, що знаходяться поряд з лінією фронту, закликають евакуюватись. 

Читайте також:

Окупанти посилюють тиск на батьків, що відмовляються відправляти дітей до російських таборів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк