19.08.2024, 19:22

"Жити неможливо": як "відремонтували" один із будинків Сєвєродонецька

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області так звані "ремонти" не вирішують проблем городян. Підрядники-одноденки з'являються і зникають, а жити в "відремонтованих" будинках неможливо.

У мережі розповіли про те, як "відремонтували" будинок 15 на вул. Маяковського у Сєвєродонецьку, передає Час Пік.

Мешканці будинку скаржаться на підрядну організацію, яка є відповідальною за ремонт у будинку, але за фактом нічого не виконує. Епопея триває ще з весни, а вже незабаром осінь та холоди.

"У травні провели демонтаж покрівлі на будинку і досі жодних робіт з відновлення покриття не проводиться. Під час дощу топить останні поверхи", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, звертатися до підрядників, котрі взяли будинок на відновлення, марно. Мешканці будинку не отримали навіть обіцянок.

"Звернення до них в організацію результатів не дало. Вже третій місяць, а на носі осінь, у вогкості та з грибком жити неможливо", - пишуть у мережі.

У публікації були використані матеріали Telegram-каналу ]]>"По Северу".]]>

Читайте також: Відмова від уцілілого житла в окупації чи відмова від компенсації? Перед яким вибором можуть поставити переселенців та на що готові погодитися ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк