19.08.2024, 21:13

"Військових у місті немає"?: У мережі з'явилися кадри з реальною обстановкою у Кремінній

кременная

Скільки цивільних перебуває зараз у тимчасово окупованій Кремінній Луганської області - достеменно невідомо. Проте кадри із міста доводять, що основний "контингент" у місті - російські військові.

У мережі з'явилося нове відео із Кремінної, передає Час Пік.

Відео дає уявлення про те, що відбувається в окупованому місті. Вулиці порожні, цивільних немає, а ось російські військові навіть не ховаються. Вони вільно розгулюють вулицями, залишають серед будинків свої автомобілі, літають на вертольотах над будинками.

У мережі неодноразово з'являлася інформація, що росіяни розселилися в Кремінній у порожніх будинках. Тому не дивно, що у місті є "прильоти". Окупанти фактично використовують населення, яке залишається у місті, як живий щит.

Нагадаємо, один із "прильотів" стався ввечері 18 серпня. Нібито удар було здійснено за допомогою БПЛА. У мережі показали кадри з місця подій.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: Відмова від уцілілого житла в окупації чи відмова від компенсації? Перед яким вибором можуть поставити переселенців та на що готові погодитися ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк