21.08.2024, 09:48

Біля Сєвєродонецька знову вирують лісові пожежі: люди бояться, що вогонь перекинеться на житлові будинки

лесные пожары вблизи Северодонецка

Біля окупованого Сєвєродонецька на Луганщині знову горять ліси. Масштабна лісова пожежа триває вже три дні. Боротися з вогнем рятувальники не поспішають.

Навколо окупованого Сєвєродонецька знову горить ліс. Це вже далеко не перше займання, й, судячи з того, як "сміливо борються" з вогнем рятувальники "ЛНР", скоро від лісів на Луганщині нічого не залишиться, повідомляє Час Пік.

Супутники фіксують лісові пожежі неподалік селищ Метьолкіне та Вороново. За словами місцевих жителів, пожежа розпочалася ще три дні тому й її легко можна було загасити, оскільки вона займала невелику площу. Але рятувальники не стали її гасити й тепер місцеві жителі бояться, що вогонь може перекинутися на будинки.

"Навколо Сєвєродонецька вкотре спалахнув ліс. На цей раз в районі цвинтаря поблизу селища Воронове. Місцеві "рятувальники" роблять вигляд, що контролюють ситуацію. Насправді, лише спостерігають, щоб вогонь не розповсюдився на житлові будинки – полум’я у лісовому масиві гасити навіть не намагаються. Через бездіяльність пожежних вогонь вже охопив інші ділянки лісу", - ]]>повідомили ]]>у Луганській ОВА.

У публікації використано інформацію з Telegram-каналу "]]>Северодонецк Times]]>".

лесные пожары на Луганщине лесные пожары на Луганщине

Читайте також: 

Безкоштовне перевезення речей: як переселенцям з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного подати заявку на послугу

Гуманітарний коридор у бік України для жителів Курської області: прийняти не можна залишити?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк