22.08.2024, 10:17

Окупанти похизувалися підготовкою шкіл у Лисичанську до нового навчального року: фото

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Лисичанську Луганської області так звана адміністрація міста провела перевірку місцевих шкіл у рамках підготовки до нового навчального року.

Про це повідомляють пропагандистські пабліки, передає Час Пік.

За інформацією, опублікованою в місцевих джерелах, "перевірка охопила всі аспекти шкільної інфраструктури, включаючи класні кімнати, актову залу, спортзал". Особливу увагу приділили ремонту, який було організовано за допомогою Республіки Татарстан, що, на думку окупаційної влади, має покращити умови для навчання дітей.

В рамках перевірки оцінювалися також питання безпеки установ, санітарний та естетичний стан будівель та прилеглих територій після проведеного ремонту. "Депутати також провели зустрічі з батьками та педагогами, обговорюючи важливі питання безпеки та взаємодії між сім'ями та освітніми установами".

Таким чином, окупаційна влада в Лисичанську намагається продемонструвати підготовленість освітньої інфраструктури до нового навчального року та привернути увагу до своїх зусиль щодо покращення умов для учнів в умовах окупації.

 

Однак реальні кадри міста показують зовсім іншу картину - безлюдні вулиці із зарослими травою тротуарами створюють гнітюче враження повного запустіння міста.

Читайте також: Людей все більше і більше? У мережі розповіли, як реально йдуть справи з населенням у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк