19.08.2024, 18:54

Людей все більше і більше? У мережі розповіли, як реально йдуть справи з населенням у Лисичанську

лисичанск

Російська пропаганда та проросійськи налаштовані громадяни активно розповсюджують інформацію про те, що на окупованих територіях України "жити стає краще". Проте це не відповідає реальності.

У мережі розповіли, як йдуть справи зі збільшенням населення в окупованому Лисичанську Луганської області, передає Час Пік.

Регулярно в мережі з'являються повідомлення від прихильників "руського миру" про те, що нібито у місті "людей все більше і більше". Але насправді у місті постійно живуть лише пенсіонери. Є ті, хто приїжджає виключно у справах, а потім знову їде, бо у Лисичанську немає умов для постійного проживання.

"Ось навіщо брехати, що дуже багато людей повертається? Люди приїжджають, роблять свої справи та їдуть, а тих, хто тут живе, одиниці. Здебільшого пенсіонери", - зазначають у мережі.

Таким чином, спроби російської пропаганди приховати реальний занепад захоплених міст не вдаються, оскільки об'єктивна інформація так чи інакше просочується у мережу.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: Відмова від уцілілого житла в окупації чи відмова від компенсації? Перед яким вибором можуть поставити переселенців та на що готові погодитися ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк