22.08.2024, 12:55

Річка, пафос та прапори: в останні дні літа в Новоайдарі окупанти урочисто відкрили міський пляж

Ольга Даниленко | Всі новини автора
пляж в Новоайдаре

Літо добігає кінця, але, схоже, російських окупантів та їхніх прислужників на місцях це не зупиняє, щоб вкотре пустити пилюку в очі місцевим жителям. Так, майже в останній тиждень літа в окупованому Новоайдарі урочисто та з пафосом відкрили міський пляж на річці Айдар.

На відео, яке розповсюджує в ТГ-каналах окупаційне ТБ, показали невеликий острівець землі, засипаний піском, на якому встановили альтанку, гойдалку радянського зразка та дитячу гірку. На цій події (не інакше як районного масштабу) були присутні й "глава"-колаборантка Новоайдара, і "благодійники", як їх назвали автори сюжету, серед яких і учасник т.зв. "СВО".

Але вражає далеко не сам цей захід, як такий, а його "розмах". Здавалося б, такий звичайний проєкт, як благоустрій окремої частини міста, його організатори представили як масштабне дійство, адже в центрі сюжету був навіть не сам майданчик для відпочинку, а... прапори країни-агресора, які на цьому п'ятачку землі закривали буквально всі інші об'єкти. Мабуть, вони мали пояснити місцевим жителям, що така "неординарна подія", як відкриття міського пляжу - справжній привід для гордості.

  пляж в Новоайдаре пляж в Новоайдаре пляж в Новоайдаре пляж в Новоайдаре пляж в Новоайдаре

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти похвалилися підготовкою шкіл у Лисичанську до нового навчального року.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк