23.08.2024, 21:08

"Влада" Сєвєродонецька перестаралася з прикрашанням "відновлення" міста

северодонецк

Незаконна "влада" тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області настільки прикрашає дійсність, що сама себе викриває.

У мережі звернули увагу на висловлювання так званого "мера" Сєвєродонецька Моргунова про учасників "відновлювальних" робіт у місті, передає Час Пік.

Моргунов настільки прагне довести свою спроможність, що нафантазував "тисячі будівельників практично з усіх регіонів Російської Федерації" у місті, які нібито задіяні у відновленні інфраструктури.

Темпи проведення "ремонтів" говорять про те, що ні про яких "тисяч будівельників" мови йти не може. Місто не таке близьке до лінії фронту, "прильотів" немає. А що було відновлено? Чи є хоч один повністю відновлений об'єкт чи будинок, мешканці якого потім не скаржилися б на неможливість жити у своїх квартирах?

Пропаганда не знає меж. Ймовірно, вона розрахована на тих, хто не має уявлення, що відбувається в місті. А місцеві жителі все одно не дізнаються про подібні висловлювання, оскільки доступу до мережі у них немає.

У публікації були використані матеріали Telegram-каналу ]]>"Северодонецк | ЛХС 1934".]]>

Читайте також: Відмова від уцілілого житла в окупації чи відмова від компенсації? Перед яким вибором можуть поставити переселенців та на що готові погодитися ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк