24.08.2024, 12:56

"Втомилися від Росії": В ОВА розповіли, як мости Луганська обрушуються під тягарем окупації

Віктор Білий | Всі новини автора

Мости окупованого Луганська, які під контролем Росії вже десять років, почали руйнуватися, що ставить під загрозу транспортну систему регіону.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор у мережі, передає Час Пік.

Нещодавні події на мосту через річку Лугань привернули особливу увагу: конструкція почала руйнуватися, що змусило владу перекрити проїзд мостом та оголосити про плани його ремонту, який, за їхніми словами, може зайняти цілий рік.

"У процесі перевірки стану інших мостів було виявлено, що три з них також перебувають в аварійному стані. Хоча повністю перекривати рух ними поки не стали, запроваджено заборону на проїзд автотранспорту вагою понад 3,5 тонни, щоб уникнути транспортного колапсу в місті", - йдеться у повідомленні.

Ситуація на кордоні так званої ЛНР також продовжує викликати невдоволення місцевих жителів. Луганці скаржаться на кілометрові черги та жорсткі перевірки на пунктах пропуску, що робить перетин кордону вкрай незручним. Попри обіцянки окупаційної влади покращити контроль, реальних змін не відбулося, і жителі впевнені, що окуповані території продовжують розглядатися як «резервації» з усіма проблемами, що випливають.

Читайте також: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк