25.08.2024, 11:59

У школах окупованої Луганщини з'являться "вереснята", "піонери" та "трудовики": дітей виховуватимуть "по-новому"

Иллюстративное фото / Открытый источник

В школах окупованої Луганщини дітей "виховуватимуть" за новою програмою. Для промивання мізків "натаскані" росіянами педагоги використовуватимуть досвід радянської системи освіти.

У новому навчальному році в школах окупованої Луганщини з'являться "вереснята", "піонери" та "трудовики". Про це повідомляє Луганська ОВА, передає Час Пік.

Замість того, щоб впроваджувати передові методи навчання та використовувати досвід, який застосовується в кращих світових навчальних закладах, росіяни вирішили "виховувати" дітей на ТОТ, використовуючи досвід радянської системи освіти.

"Вже за тиждень на школярів у так званій "ЛНР" очікує нова виховна програма "Луганський характер". Її авторами є співробітники місцевого педагогічного університету, які зробили декілька кроків назад і використали досвід радянської системи освіти. Так, до прикладу, "характер" формуватимуть у "вереснят" – учнів молодших класів. У середніх класах з’являться "піонери", у старших – трудовики. Але останнє звання потрібно буде ще заслужити, виконуючи "суспільно корисні роботи". Занепад "республіки" росіяни вирішили розпочати з молодого покоління",]]>йдеться ]]>у повідомленні ЛОВА.

Російські "визволителі" й не приховують, що упор у школах робитиметься не на навчання, а на "трудове виховання", "історію та патріотизм"...

Читайте також: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте ще: З Донбасом у Путіна є лише один шанс, другого шансу не буде - військовий експерт

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк