26.08.2024, 11:31

"Ліжко-місця не встигають звільнятися": В ОВА про ситуацію на окупованій Луганщині

Віктор Білий | Всі новини автора

Голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив про серйозні проблеми на тимчасово окупованих територіях Луганської області.

Про це він написав у своєму ТГ-каналі, передає Час Пік.

Згідно з його заявою, місцеві жителі стикаються із серйозними труднощами у разі надзвичайних ситуацій.

Нещодавно в районі Ізварине спалахнула велика пожежа. Вогонь, що почався із сухостою, швидко перекинувся на житлові будинки. Подібні випадки вже спостерігалися у селах навколо Рубіжного, Сєвєродонецька та у Щастинському районі. За словами Лисогора, місцеві рятувальні служби не мають достатніх ресурсів для ефективної боротьби із пожежами.

Крім того, повідомляється про критичну ситуацію у сфері охорони здоров'я. Лікарні у Луганську, Алчевську, Ровеньках та Біловодську переповнені російськими військовими, переважно з легкими осколковими пораненнями. Для цивільного населення практично не залишилося вільних місць, не вистачає ліків та медичного персоналу.

"Ліжко-місцяв медичних закладах на окупованій Луганщині не встигають звільнятися для пацієнтів. Для цивільних немає ні вільних місць, ні препаратів, ні фахівців – всі зайняті", - наголосив Лисогор.

Читайте також: На окупованій Луганщині діятиме новий "шкільний рух" - ЦНС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк