28.08.2024, 12:23

Війська РФ атакували Кривий Ріг: момент удару потрапив на камеру в ефірі телемарафону

Віктор Білий | Всі новини автора

Сьогодні 28 серпня російські війська знову завдали удару по цивільній інфраструктурі Кривого Рогу, Дніпропетровської області. Це сталося лише через добу після попереднього обстрілу, внаслідок якого загинуло четверо людей та ще п'ятеро було поранено.

Згідно з інформацією, наданою головою Ради оборони Кривого Рогу Олександром Вілкулом, внаслідок ракетного удару, зафіксованого на камеру в ефірі телемарафону, постраждали вже п'ятеро людей.

Вілкул повідомив, що "швидкі" транспортували до лікарні чотирьох постраждалих, проте пізніше стало відомо, що кількість поранених зросла до п'яти осіб, включаючи 54-річну жінку, яка перебуває на лікуванні вдома.


Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак також підтвердив інформацію про постраждалих, уточнивши, що серед них є чотири особи віком 29, 41, 44 та 60 років. Всі вони отримали осколкові поранення та забиті місця, їх стан оцінюється як середньої тяжкості. Один із постраждалих перебуває у тяжкому стані.

Внаслідок сьогоднішнього обстрілу, у місті пошкоджено не лише інфраструктуру та автомобілі, а й сталося займання. Зараз працюють усі екстрені та комунальні служби, триває ліквідація наслідків атаки.

Сьогодні у Кривому Розі оголошено день жалоби за загиблими внаслідок обстрілу готелю, який стався 27 серпня. На тлі жалоби ворог знову цілеспрямовано атакує цивільні об'єкти, що наголошує на неприпустимості таких дій.

Читайте також: Удар по готелю у Кривому Розі: пошуково-рятувальні роботи завершено, кількість жертв зросла

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк