28.08.2024, 16:19

Будівля перетворилася на руїни: Нацполіція показала наслідки удару по Кривому Розі

Віктор Білий | Всі новини автора

Сьогодні, 28 серпня, російські війська знову атакували Кривий Ріг Дніпропетровської області ракетним ударом, завдавши значних втрат міській інфраструктурі.

За даними Національної поліції та рятувальних служб, атака призвела до руйнування будівель, пошкодження автомобілів та безлічі постраждалих, передає Час Пік.

Удар, скоєний вдень, завдав шкоди гаражному кооперативу, де постраждали бокси для ремонту автомобілів та 12 транспортних засобів. В результаті обстрілу також вибиті вікна в прилеглих багатоповерхівках і готелі. У місті пошкоджено понад 230 автомобілів, що збільшує масштаби руйнувань.

Голова Дніпропетровської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Лисак повідомив, що кількість постраждалих зросла до дев'яти осіб. Серед них 64-річний та 29-річний чоловіки, госпіталізовані у стані середньої тяжкості, а також 18-річний хлопець, який лікуватиметься амбулаторно. 46-річній жінці надано медичну допомогу на місці, її стан задовільний.

"На місці продовжують працювати всі екстрені служби. Ми робимо все можливе для допомоги постраждалим та усунення наслідків удару", - зазначив Лисак.

На тлі трагічних подій поліція розповсюдила відео, яке демонструє руйнування у Кривому Розі. Відео показує масштаб пошкоджень та руйнувань, спричинених російським ракетним ударом.

Читайте також: Війська РФ атакували Кривий Ріг: момент удару потрапив на камеру в ефірі телемарафону

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк