31.08.2024, 10:41

У мережі показали, як виглядає Краснянський міст поблизу Привілля на Луганщині після приходу окупантів

Краснянский мост вблизи Приволья / Архивное фото

На Луганщині у 2022 році під час боїв було зруйновано практично всі мости через річку Сіверський Донець. Не став винятком й пішохідний канатний міст поблизу міста Привілля.

У мережі показали, як сьогодні виглядає Краснянський міст поблизу міста Привілля на Луганщині після приходу "визволителів", повідомляє Час Пік.

Краснянський міст було сильно пошкоджено внаслідок бойових дій у 2022 році. Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>" показав, як виглядав міст влітку 2021 року і що залишилося від нього після російського "визволення".

На YouTube-каналі "]]>Denis Vedernikov]]>" залишилося архівне відео, на якому можна побачити Краснянський міст з висоти пташиного польоту.

"Між Рубіжним та Кремінною розташувалася Стара Краснянка, через яку можна потрапити на старий пішохідний канатний міст через річку Донець, що сполучає Краснянку та Привілля...", - йдеться в описі відео.

Все, що будувалося та використовувалося десятиліттями, російські окупанти безжально знищили за кілька місяців. Так виглядає "звільнення" по-російськи...

Тим часом жителі "звільненого" Привілля понад два роки виживають у нелюдських умовах. У місті немає світла та води, зв'язку та інтернету, великих проблем з громадським транспортом, про опалення навіть не мріють.

Читайте також: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте ще: В школу як на свято? Які "сюрпризи" чекають на школярів Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного у новому навчальному році?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк