31.08.2024, 17:41

Завершено пошукові роботи у зруйнованій 12-поверхівці Харкова: що відомо

Марина Гончар | Всі новини автора
длолорд

У Харкові завершилася пошуково-рятувальна операція, яка проводилася після ракетного удару по 12-поверховому житловому будинку, розташованому в центрі міста.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі "Єдиних новин", передає Час Пік.

За словами Синєгубова, під час атаки загинуло шість людей, а ще 97 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості.

Рятувальники завершили розбір завалів, і наразі продовжується ліквідація наслідків ракетного удару. Влада має намір розібрати частину будинку, яка зазнала найбільшого пошкодження внаслідок удару.

"Наразі ми працюємо над розбором зруйнованої частини будинку, куди припав удар. Двадцять мешканців будинку звернулися до нас з проханням про тимчасове житло. Для таких випадків у нас підготовлені спеціальні місця для тимчасового проживання, де вони можуть перебувати на період відновлення. Інші постраждалі змогли самостійно знайти собі тимчасове житло", — зазначив Олег Синєгубов.

Також очільник Харківської ОВА додав, що в місті організовано психологічну допомогу для тих, хто постраждав під час атаки.

Місцева влада продовжує надавати допомогу постраждалим та їхнім сім’ям, забезпечуючи необхідними ресурсами для відновлення та підтримки.

Цей ракетний удар по Харкову став ще одним нагадуванням про небезпеку, яку несуть військові дії для мирних жителів. Місцева влада закликає громадян залишатися в укриттях під час повітряних тривог і дотримуватися всіх заходів безпеки.

Читайте також:

Пожежі навколо Сєвєродонецька не вщухають - нові фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк