04.09.2024, 22:29

"Лисичанськ без зв'язку": мешканці втрачають надію на відновлення, а окупанти вигадують нові відмовки

Марина Гончар | Всі новини автора
апарп

У Лисичанську, одному з міст Луганської області, яке перебуває під тимчасовою окупацією, ситуація зі зв'язком залишається критичною. Місцеві жителі все більше втрачають надію на "відновлення".

Про це повідомляють місцеві жителі у тамтешніх пабліках, передає Час Пік.

Нещодавно з’явилася інформація, що під час лісових пожеж, які охопили значні території навколо міста, були пошкоджені вишки мобільного зв'язку. Окупаційна адміністрація заявляє, що це стало основною причиною відсутності зв'язку, однак конкретні терміни відновлення інфраструктури не називаються, що викликає обурення серед місцевих мешканців.

Проте, лісові пожежі – лише остання з численних причин, які називали окупаційні органи для виправдання тривалої відсутності зв'язку. Раніше звучали версії про технічні неполадки, брак ресурсів і навіть саботаж з боку українських сил. Однак ці пояснення не додають впевненості людям, які вже понад рік очікують на повернення нормального зв'язку.

Місцеві жителі, зневірившись у чергових обіцянках окупаційної адміністрації, висловлюють думку, що на відновлення зв'язку вже не варто сподіватися. Вони відзначають, що кількість причин, які вигадуються для пояснення ситуації, постійно зростає, і жодна з них не наближає вирішення проблеми.

"З приводу зв'язку в Лисичанську сьогодні проскочила інформація такого змісту: під час лісових пожеж пошкодилися вишки зв'язку, тому коли все відновлять - величезне питання",

"Та причин тисячі було, є і буде. Ви досі чекаєте на зв'язок? Пора вже змиритися", - йдеться у повідомленнях.

Як повідомлялось раніше, ситуація погіршилася, особливо з учорашнього вечора. "Доброго ранку. Сьогодні зовсім немає зв'язку? Раніше хоча б якийсь був, а сьогодні справжня біда...", — пишуть жителі Лисичанська, обговорюючи проблему.

Читайте також:

Окупаційна "влада" Сєвєродонецька розповідає про міфічне зростання населення: реальність і вигадки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк