06.09.2024, 15:31

Атака на Павлоград: кількість поранених зросла до 58, наслідки удару показали на фото

Віктор Білий | Всі новини автора

Внаслідок масштабної ракетної атаки на Павлоград, скоєної російськими силами, кількість постраждалих зросла до 58 осіб. Серед них – неповнолітні та літні громадяни: наймолодший поранений – 4 роки, а старшому – 86 років. Троє з постраждалих перебувають у тяжкому стані, це чоловіки 30, 68 та 69 років.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив про це у своєму Telegram-каналі, уточнивши, що поранені отримали рвані та різані рани, переломи, забиті місця та черепно-мозкові травми, передає Час Пік.

Повітряні сили України уточнили, що для удару по Павлограду використовувалися п'ять балістичних ракет типу "Іскандер-М"/KN-23, запущених із Воронезької та Ростовської областей Росії. Удар був спрямований на громадянську інфраструктуру міста, що підтверджується масштабом руйнувань.

Внаслідок ракетного удару пошкоджено понад 30 багатоповерхових будівель, дитячий садок, 27 магазинів та кілька підприємств. Також постраждали автомобілі: деякі знищені, а двоє пошкоджено.

Для надання допомоги населенню у місті розгорнуто Пункти незламності, організовано підвезення води. Ведеться робота з ліквідації наслідків атаки та фіксації ушкоджень.

Читайте також: ЗСУ відновили позиції в Донецькій та Харківській областях, - DeepState

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк