06.09.2024, 20:35

Вогняна катастрофа на Луганщині: степова пожежа знищила селище через бездіяльність окупаційної адміністрації

Марина Гончар | Всі новини автора
ждалппал

Селище Боків-Платове, розташоване на тимчасово окупованій території Луганської області, зазнало масштабних руйнувань через степову пожежу, яка поширилася на житлові будинки.

Про це повідомляють у мережі, передає Час Пік.

Великий вогонь спалахнув на відкритих територіях і незабаром досяг житлових кварталів, спричинивши серйозні збитки та повне знищення частини селища.

Місцеві жителі повідомляють, що ніхто не намагався гасити вогонь або надавати допомогу в боротьбі з ним. Окупаційна адміністрація виправдала свою бездіяльність недостатньою кількістю пожежних машин і відсутністю відповідної техніки для ліквідації загоряння. 

Ця трагедія підкреслює серйозні проблеми з реагуванням на надзвичайні ситуації в окупованих регіонах, де недоступність ресурсів і відсутність належного управління часто призводять до катастрофічних наслідків для місцевих жителів.

Як повідомлялось раніше, у мережі з'явилися кадри з окупованого села Щедрищеве під Сєвєродонецьком Луганської області, яке на початку вересня постраждало від лісової пожежі. На відео зображені обгорілі будинки та густий дим, який огорнув селище.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу ]]>"Денис Казанський".]]>

Читайте також:

Окупаційна "влада ЛНР" пропонує "оздоровити" Сіверський Донець, але місцеві жителі сумніваються

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк