06.09.2024, 19:23

Окупаційна "влада ЛНР" пропонує "оздоровити" Сіверський Донець, але місцеві жителі сумніваються

Марина Гончар | Всі новини автора
вжапжоло

"Міністерство будівництва та житлово-комунального господарства" самопроголошеної "ЛНР" оголосило про нову "ініціативу", спрямовану на покращення екологічної ситуації в регіоні.

Про це повідомляють окупаційні ресурси, передає Час Пік.

"Міністр будівництва та ЖКГ ЛНР" наголосив, що основною метою цієї програми є "покращення стану очисних споруд", які наразі перебувають у жахливому стані.

"На території ЛНР знаходяться 74 очисні споруди, які потребують термінового ремонту. Ми плануємо створити національний проєкт "Оздоровлення Сіверського Донця", - зазначив він.

Проте місцеві жителі не поділяють оптимізму окупаційної адміністрації щодо нового проєкту. Вони висловлюють свої сумніви щодо ефективності запропонованих заходів і акцентують на набагато більш термінових потребах.

Зокрема, багато з них зауважують, що перш ніж впроваджувати нові екологічні програми, владі слід зосередитися на ремонті пошкоджених житлових будинків.

"А спочатку дах покрити шифером і вікна вставити постраждалим ви не хочете?", – ставлять риторичне питання мешканці, вказуючи на відсутність базових умов для життя.

Чи зможе новий проєкт вплинути на покращення ситуації, чи залишиться він черговим обіцянковим планом без реальних результатів, покаже час.

Читайте також:

Окупаційна влада Сєвєродонецька вирішує, що робити зі зруйнованими багатоповерхівками, які "спотворюють місто"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк