08.09.2024, 10:09

Тотальні перевірки та затримання: У мережі розповіли про ситуацію в окупованому Старобільську

оккупированный Старобельск

Місто Старобільськ на Луганщині російські окупанти захопили ще у 2022 році. З того часу місцеві жителі забули, що таке спокійне життя. Постійні перевірки, безпідставні затримання та звинувачення – місцеві жителі скаржаться на свавілля комендатури.

У мережі з'явилася інформація про ситуацію в окупованому Старобільську на Луганщині. До місцевих жителів російські "визволителі" ставляться як до ворогів, повідомляє Час Пік.

За словами місцевих жителів, містом постійно їздить військова поліція й під приводом розшуку дезертирів хапають місцевих жителів. Під час таких рейдів можна потрапити до "спецприймача" на 10 діб. Затриманих ретельно перевіряють, у т.ч. на поліграфі.

Також місцевим не рекомендують виїжджати з території т.зв. "ЛНР", бо багатьох затримують саме на шляху в РФ. Зазначається, що особливу увагу російські силовики приділяють приватному автотранспорту.

За словами мешканців Старобільська, у місті вже кілька місяців не працюють світлофори і винні в цьому російські військові, які не дотримуються правил дорожнього руху.

Багато мешканців Старобільська раділи, що під час "звільнення" місто не було зруйноване. Однак у вцілілому окупованому Старобільську з кожним днем ​​жити стає небезпечніше...

У публікації використано інформацію з Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>".

новости соцсетей новости соцсетей

Читайте також: В школу як на свято? Які "сюрпризи" чекають на школярів Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного у новому навчальному році?

Читайте ще: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк