10.09.2024, 19:04

Окупаційна адміністрація Сєвєродонецька похвалилася "диво-об'єктом"

Оккупированный Северодонецк

Окупаційна адміністрація Сєвєродонецька похвалилася новим спортивним майданчиком, який "зовсім скоро потішить мешканців" міста. Подається це так, ніби Сєвєродонецьк ніколи раніше не бачив таких об'єктів.

Гауляйтер Сєвєродонецька Микола Моргунов анонсував відкриття "нового, сучасного, красивого, багатофункціонального" спортивного майданчика для мешканців міста, повідомляє Час Пік.

За його словами, цей майданчик відкривається в "одному з густонаселених" мікрорайонів міста, і стане "центром тяжіння сєвєродончан". Тут можна буде грати, займатися спортом, оздоровлюватись та розвиватися. І повідомляється ця новина так, ніби раніше у Сєвєродонецьку зовсім не було таких майданчиків, ніби тільки завдяки російським "шефам" сєвєродончани побачать таку дивину...

Знімки зроблені під "вдалим" ракурсом. Тут вам і нові вікна у будинках, і обшиті балкони, і супутникові тарілки... Тільки невідомо, скільки місцевих жителів залишилося в цих будинках, і хто врешті-решт житиме в них. Судячи з "величезної" кількості людей на майданчику, людей у ​​місті не так багато, як розповідає "влада". А по "красивим" супутниковим тарілкам можна дивитися лише російську пропаганду та казки місцевої "влади".

Тим часом, Моргунов відзвітував, що тривають ремонти прибудинкових територій багатоквартирних будинків, у дворах з'являються асфальт та тротуари. "Неймовірно!"

Оккупированный Северодонецк Оккупированный Северодонецк Оккупированный Северодонецк ​​​​​​​Оккупированный Северодонецк

Читайте також: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте ще: В школу як на свято? Які "сюрпризи" чекають на школярів Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного у новому навчальному році?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк