12.09.2024, 08:58

Обстріл села Варварівка біля Рубіжного: окупанти розповіли про наслідки

Фото: Telegram-канал Вячеслава Третьякова

Окупаційна влада заявила про обстріл села Варварівка у Кремінському районі, яке розташоване за кілька кілометрів від міста Рубіжне.

Окупаційна влада розповіла про наслідки обстрілу села Варварівка на Луганщині, повідомляє Час Пік.

Так званий "депутат народної ради ЛНР" Юрій Юров повідомив, що внаслідок обстрілу постраждало 5 приватних будинків, зруйновано два будинки та господарські споруди. За його словами, постраждала літня сімейна пара.

"Ракета, впевнений, натовського виробництва, влучила у житловий сектор, по мирним мешканцям, жодних військових об'єктів поблизу немає...

Постраждала літня сімейна пара. Дружина отримала осколкове поранення, лікарську допомогу надано, чоловік - у реанімації.

Ось, така війна... б'ють по беззахисним старим!

Фото виставляти не буду", - написав Юров у Telegram.

А чого не хоче показувати чиновник? Окупанти з радістю викладають фото наслідків обстрілів українських міст, а тут не буду...

Ні для кого не секрет, а особливо для місцевих мешканців, що окупанти займають порожні будинки на захоплених територіях, а також розміщують військову техніку у житловому приватному секторі. Внаслідок "прильотів" можуть постраждати й мирні жителі. Про втрати серед окупантів "влада" вважає за краще мовчати, голосно трубя тільки про цивільних постраждалих.

Напередодні Telegram-канал "Трикутник" повідомляв, що було завдано ракетного удару по місцю дислокації російських окупантів.

новости соцсетей

Читайте також: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте ще: В школу як на свято? Які "сюрпризи" чекають на школярів Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного у новому навчальному році?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк