13.09.2024, 10:06

"Заспокоїли!": Окупанти назвали ще одну причину відсутності зв'язку у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному

Иллюстративное фото / Открытый источник

У містах так званої "ЛНР", в тому числі у містах "трикутника" на Луганщині зник мобільний зв'язок. Окупанти просять людей "не сіяти паніку" через "короткочасні перебої" у роботі засобів зв'язку.

Мешканці окупованої Луганщини, особливо на "нових звільнених" територіях, давно забули, що таке стабільний мобільний зв'язок та інтернет. Окупаційна влада вигадувала різні причини відсутності зв'язку. У т.зв. "Мінцифри ЛНР" назвали ще одну, повідомляє Час Пік.

Як заявили у відомстві, якщо виникли проблеми зі зв'язком, мобільним інтернетом або цифровим ТБ - це може бути пов'язано з роботою засобів радіоелектронної боротьби. Нібито, РЕБ "створює перешкоди, щоб заглушити радіосигнали безпілотників та ракет противника" й "включається при виявленні авіаційної або ракетної небезпеки над республікою".

У т.зв. "Мінцифри ЛНР" закликали мешканців "з розумінням поставитися до короткочасних перебоїв у роботі засобів зв'язку".

"ЛНР"

Проте, це звернення навряд чи заспокоїть мешканців Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного та інших населених пунктів, "звільнених" у 2022 році. Там давно забули, що таке нормальний мобільний зв'язок та мобільний інтернет. І якщо в інших містах т.зв. "ЛНР" виникає "короткочасний збій", то у містах "трикутника" зазвичай з'являється "короткочасний зв'язок"...

Нагадаємо, в окупованих містах Луганщини, включаючи Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне, зник мобільний зв'язок. Повідомлення щодо проблем з мобільним зв'язком у Лисичанську почали надходити наприкінці серпня. У регіональних чатах писали, що додзвонитися до міста неможливо. За інформацією з мережі, окупанти закрили всі канали зв'язку, залишивши лише супутниковий та стаціонарний зв'язок.

Мабуть, мобільного зв'язку та інтернету мешканцям "трикутника" не бачити до закінчення війни...

Читайте також: В школу як на свято? Які "сюрпризи" чекають на школярів Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного у новому навчальному році?

Читайте також: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк