14.09.2024, 09:23

"Показуха ця вже набридла": "Шефи" підбили підсумки робіт з теплопостачання у Сєвєродонецьку

Оккупированный Северодонецк, теплоснабжение

Про ремонтні роботи з теплопостачання в окупованому Сєвєродонецьку Луганської області говорили на засіданні уряду Пермського краю РФ. "Шефи" відзвітували, скільки з запланованих робіт було виконано.

Пермський край РФ "призначили" регіоном-шефом окупованого Сєвєродонецька на Луганщині. В уряді Прикам'я озвучили обсяг виконаних робіт з теплопостачання у підшефному місті. Цифри "вражають", повідомляє Час Пік.

Було відзначено, що на 2024 рік роботи по заміні внутрішніх систем теплопостачання було заплановано на 7 об'єктах. Наразі внутрішні системи теплопостачання відновлено повністю у 3-х багатоквартирних будинках, ще у 3-х – роботи планують завершити до 15 жовтня. Крім того, замінено внутрішні системи опалення у дитячому садку та спортшколі.

Як заявили "шефи", до кінця року на території міста буде встановлено шість блочних газових котелень, які забезпечать теплом школу, дитячий садок, установи допосвіти. Будівництво двох з них планують завершити до 20 грудня.

"Точно і вчасно працює Пермський край у Сєвєродонецьку, виконуємо взяті на себе зобов'язання щодо відновлення об'єктів теплопостачання міста", - заявив офіційний представник регіона-шефа у Сєвєродонецьку.

Скільки років знадобиться росіянам, щоби такими темпами обігріти весь Сєвєродонецьк? Страшно навіть подумати... Як заявив гауляйтер міста Микола Моргунов, "населення Сєвєродонецька за два роки побільшало вп'ятеро, до 40 тис. осіб". Цікаво, як він планує їх обігрівати взимку?

Тим часом, "ложку дьогтю в бочку меду" підливають жителі Сєвєродонецька, які розповідають у мережі про реальний стан справ: "Все це чудово, але як же з теплом у тих будинках, які начебто підключили, а тепла НЕМАЄ", "Показуха ця вже набридла, Новікова 11 взагалі неправильно підключили, рамки ніхто не змінював, все іржаве та старе, а будинок зданий", "У нас нічого не робили взагалі, вікна замінили і все".

Читайте також: В школу як на свято? Які "сюрпризи" чекають на школярів Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного у новому навчальному році?

Читайте також: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк