16.09.2024, 14:26

У мережі розповіли, що відбувається з розкритими квартирами у Сєвєродонецьку

Иллюстративное фото / Открытый источник

В окупованому Сєвєродонецьку на Луганщині росіяни продовжують розкривати порожні квартири під приводом перевірки комунікацій в рамках підготовки до опалювального сезону. У мережі розповіли, що відбувається з розкритими квартирами.

У "звільненому" Сєвєродонецьку триває розкриття порожніх квартир, господарі яких виїхали з окупованого міста. Те, що розкриття відбувається незаконно, окупаційну адміністрацію не турбує, повідомляє Час Пік.

Нещодавно окупаційна адміністрація Сєвєродонецька попередила мешканців міста, що планується розкриття квартир за адресами: вул. Гагаріна (Богдана Хмельницького), 104 та 106. У мережі розповіли, як відбувалося це дійство.

Місцеві жителі повідомляють, що для розкриття дверей використовують болгарку, а присутні при цьому "представники влади" документують і фотографують те, що відбувається. Вочевидь, фото потрібні для "красивих" звітів...

Після розкриття та "обстеження" квартири закривають, вішаючи новий замок, ключі від якого знаходяться в адміністрації. Тобто, навіть якщо господар квартири надумає повернуться, у своє законне житло він вже не потрапить.

Ну, а що відбувається у квартирі з моменту створення фото й до замикання дверей - залишається тільки здогадуватися...

"Розкривають болгаркою, виносять цінні речі, роблять фото, потім вішають замок. А потім заходять будівельники і виносять добро, що залишилося", "Яке фото, куди?", "Справді, фото це зайве, хто потім що доведе", - пишуть користувачі мережі у коментарях.

Читайте також: Переселенці можуть отримати грошову допомогу від міжнародної гуманітарної організації NRC: як оформити заявку

Читайте ще: "Луганський клондайк": Окупанти шукають охочих добувати золото та срібло на території "ЛНР"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк