18.09.2024, 12:51

Окупанти приховують справжній стан міста: Власенко про ситуацію в Сєвєродонецьку

Віктор Білий | Всі новини автора

Ситуація в окупованому Сєвєродонецьку Луганської області продовжує залишатися критичною. За словами начальника Сєвєродонецького районного військового адміністрації Романа Власенка, половина міста, як і раніше, пустує, залишаючись спаленою та засміченою.

В ефірі телеканалу "Еспресо" він наголосив, що відновлення інфраструктури йде вкрай повільно і не відповідає темпам, які демонструє окупаційна влада, передає Час Пік.

"Інфраструктура не відновлюється тими темпами, як вони показують. Понад 20-30% потерпілих будинків залишаються понівеченими", - зазначив Власенко, додавши, що акцент зроблений лише на тих будинках, де можна швидко провести косметичний ремонт для створення видимості покращень.

Ситуація з опаленням у Сєвєродонецьку також викликає занепокоєння. Власенко повідомив, що попередньої зими котельні не були введені в експлуатацію, і мешканці знову можуть зіткнутися з проблемами наступного опалювального сезону.

"Офіційні звіти про підготовку до зими відсутні, а городяни готуються до третьої зими без опалення", - наголосив він.

Читайте також: "Спасибі за розбиті будинки, життя без опалення та зв'язку": Жителі окупованого Сєвєродонецька не в захваті від того, що відбувається у місті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк