18.09.2024, 11:28

"Спасибі за розбиті будинки, життя без опалення та зв'язку": Жителі окупованого Сєвєродонецька не в захваті від того, що відбувається у місті

Оккупированный Северодонецк

Поки окупаційна влада Сєвєродонецька вихваляється новими "досягненнями", жителі міста їх критикують. На думку сєвєродончан, які залишилися у "звільненому" місті, влада неправильно розставляє пріоритети у вирішенні складних питань щодо відновлення зруйнованого міста.

Гауляйтер окупованого Сєвєродонецька Микола Моргунов із завидною регулярністю розповідає про "відродження" міста. У мережі постійно мелькають "красиві картинки", які створюються для того, щоб викликати у людей відчуття того, що місто просто "розквітає на очах", повідомляє Час Пік.

Нещодавно окупаційна адміністрація повідомила, що закінчено ремонтні роботи у "Сєвєродонецькій галереї мистецтв", виконані внутрішні роботи: нове скління, оздоблення стін, освітлення, комунікації, підлогове покриття, заміна дверей.

Оккупированный Северодонецк Оккупированный Северодонецк

Як заявила "влада", "завдання галереї - активне та різнопланове залучення до мистецтва мешканців та гостей Сєвєродонецька". А що думають про це самі сєвєродончани?

А от мешканці окупованого міста впевнені, що насамперед потрібно відновлювати розбиті будинки. Як пишуть в одному з місцевих пабліків, на "цирк", який "влада" влаштовує у місті, вже неможливо дивитися тверезими очима.

"О боже, дякую нашій владі, що відкрили галерею мистецтва, адже без неї зараз ніяк не обійтися. Вкотре насрати на людей у ​​яких розбиті будинки. Навіщо людині без житла потрібна галерея мистецтв. Ще одна смішна тема - це СУХИЙ ЗАКОН. Тільки дуже мудра людина такий цирк могла придумати. Дякую величезне керівники за розбиті будинки, життя без опалення, зв'язку, інтернету й звичайно ж за сухий закон", "Головне все пофарбувати та закатати у землю! А дахи - так, дурниця!", - пишуть у мережі мешканці окупованого міста.

До речі, місцевою владою незадоволені й мешканці сусіднього Лисичанська. Їм не подобається життя у "руському мирі" і вони пишуть скарги у різні інстанції, аж до адміністрації російського президента.

Читайте також: Реальність почала напружувати і дратувати? Чому жителі Лисичанська скаржаться на місцеву владу?

Читайте ще: Виплати продовжили, але не всім. Хто з переселенців отримуватиме виплати на проживання з 1 вересня?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк