19.09.2024, 13:53

У 2024 році оздоровилися понад 400 дітей із Сєвєродонецької громади - ЛОВА

дети отдых

У 2024 році оздоровилися понад 400 дітей із Сєвєродонецької громади. Діти побували в оздоровчих таборах та брали участь у цікавих заходах.

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

За інформацією ЛОВА, до закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок бюджетних коштів було направлено 133 дитини. Зокрема, 30 дітей відпочили у Карпатах у таборі оздоровлення та патріотичного виховання "Соколята". 45 дітей - на Закарпатті у закладі "Наталія". Ще 58 - у ДП "Клінічний санаторій "Карпати", також розташований у Закарпатській області.

Крім того, протягом січня-серпня 65 дітей побували у санаторії "Прикарпатський" в Івано-Франківській області. 17 дітей - у Міжнародному дитячому центрі "Артек" у Закарпатській та Київській областях. Понад 40 учнів гімназій №4 та №14 відвідали табори відпочинку у Литовській Республіці.

Понад 150 юних сєвєродончан взяли участь у різноманітних тематичних заходах, майстер-класах, флешмобах, змаганнях, квестах на базі хабу Сєвєродонецької громади у Дніпрі.

Читайте також: Від грошей доведеться відмовитися: ВПО з Лисичанська, Сєверодонецька, Рубіжного можуть отримати новий вид допомоги, але з умовою

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк