24.09.2024, 07:24

"Показушні фасади": Що кажуть жителі Сіверськодонецька про відновлення міста

Северскодонецк, фасады

Російські пропагандисти та місцева "влада" Сіверськодонецька невпинно говорять про "відновлення" та "видозміну" міста. Проте, багато мешканців окупованого міста розповідають про "іншу сторону медалі".

Окупаційна адміністрація Сіверськодонецька на Луганщині любить показувати "красиві картинки", вихваляючись "відновленням" міста. Про те, що приховано від очей російських телеглядачів, розповідають мешканці міста, повідомляє Час Пік.

Гауляйтер Сіверськодонецька Микола Моргунов любить хвалитися різнобарвними фасадами багатоповерхівок, їх "оригінальним, естетичним архітектурним виглядом", за його словами. Він стверджує, що одночасно з фарбуванням "здійснюється усунення численних дефектів поверхні будівель - сколів, тріщин", а пофарбовані будинки створюють "візуально приємний для сприйняття фронт забудови вулиці".

Ніхто не сперечається, звичайно, російським телеглядачам "приємно дивитися" на нібито капітально відремонтовані кольорові будинки. Їм зовсім начхати, що заховано за красивою обгорткою.

Що ховається за "капітальним відновленням" житлових будинків, знають лише місцеві жителі. Втомлені чекати на виконання "красивих" обіцянок влади, вони все частіше розповідають правду та скаржаться на владу.

Можливо, комусь і пощастило отримати якісний ремонт у квартирі, особливо якщо це було на початку й для "красивої картинки". Але таких людей одиниці. Більшість розповідають про те, що ховається за пофарбованими фасадами "відновлених" багатоповерхівок...

Якщо у багатоквартирних будинках ще й проводять якісь роботи, власники приватних змушені самотужки вести ремонт. Та й багато власників багатоповерхівок сумніваються, що їхні будинки без ремонту довго простоять...

У публікації використана інформація з Telegram-каналу "]]>ТРИБУН | СХІД]]>".

Оккупированный Северскодонецк Оккупированный Северскодонецк Оккупированный Северскодонецк  Оккупированный Северскодонецк Оккупированный Северскодонецк ​​​​​​​Оккупированный Северскодонецк

До речі, жителі сусіднього Лисичанська теж незадоволені місцевою владою й старанно пишуть скарги.

Читайте також: Не лише Сєвєродонецьк. Які ще населені пункти перейменовано на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк