27.09.2024, 10:56

Ракетний удар по поліцейському управлінню у Кривому Розі: у мережі показали на фото наслідки

Віктор Білий | Всі новини автора

Сьогодні вранці Кривий Ріг Дніпропетровської області зазнав ракетного удару, завданого російськими військами по поліцейському управлінню.

За інформацією Нацполіції, удар стався близько 9:15 і спричинив руйнування адміністративної будівлі та пошкодження приватних будинків, розташованих поблизу, передає Час Пік.

За даними, під завалами можуть перебувати люди, однак точна кількість постраждалих поки невідома. На місці події працюють поліція та рятувальні служби, які займаються пошуком тих, хто вижив, і документуванням воєнних злочинів.

Голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак підтвердив, що удар припав по адміністративній будівлі, і є ймовірність, що під уламками можуть бути люди. Повітряна тривога в Дніпропетровській області та інших регіонах була оголошена незадовго до удару, коли надійшла інформація про можливу загрозу з боку балістичних ракет.

Наразі правоохоронці продовжують проводити рятувальні операції та фіксують усі деталі інциденту. Кадри наслідків ракетного удару вже з'являються у соціальних мережах.

Читайте також: США виділили Україні 7,9 млрд доларів військової допомоги та ввели нові санкції проти Росії

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк