29.09.2024, 14:19

Кількість постраждалих у Запоріжжі після обстрілу зросла: у мережі показали фото наслідків

Віктор Білий | Всі новини автора

Після ранкового масованого авіаудару Запоріжжя 29 вересня кількість постраждалих збільшилася майже вдвічі, досягнувши 13 осіб, включаючи 17-річного підлітка.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Запорізькій області, передає Час Пік.

За попередніми даними, удар спричинив значні руйнування, включаючи знищення багатоповерхового будинку з 1 по 4 поверхи. Під час рятувальних робіт було вилучено жінку з-під завалів, вона була направлена ​​до медичного закладу для отримання необхідної допомоги.

Рятувальники також ліквідували спалах дев'яти автомобілів та п'яти гаражів на загальній площі близько 300 кв. м. Внаслідок удару частково зруйновано один одноповерховий житловий будинок, ще десять отримали пошкодження. Крім того, було ліквідовано витік газу.

Аварійно-рятувальні роботи завершено, проте ситуація в регіоні залишається напруженою. Рятувальники продовжують стежити за наслідками обстрілу та надають допомогу постраждалим.

Нагадаємо, що сьогодні 29 вересня війська РФ скинули на місто 13 авіабомб - зруйновано житлові будинки, внаслідок чого зруйновано одну багатоповерхівку і щонайменше 15 приватних будинків.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк