03.10.2024, 22:02

Шокуюче відео з Лисичанська: правда про "відновлення" окупованого міста

Віра Висоцька | Всі новини автора
відео Лисичанськ

Нещодавно в соціальних мережах з'явилося шокуюче відео, яке показує центр окупованого Лисичанська, що суперечить заявам про відновлення міста з боку окупаційної влади. На записі можна побачити повністю зруйновану та забруднену територію, яка викликає глибоке занепокоєння.

На відео чітко видно, що Лисичанськ пережив справжню катастрофу: згорілий торгівельий центр "Сільпо", розгромлений "Лимон", а також знищений гірничий технікум та Лисичанське районне нафтопровідне управління (ЛРНУ) - все це свідчить про масштаб руйнувань, які відбулися в місті під час бойових дій. Багато житлових будинків також виявилися в жахливому стані, їх стіни обгорілі, а дахи - зруйновані. Також помітно, що територія виглядає як безлюдне, розрите поле, що підкреслює катастрофічний стан місцевої інфраструктури.

Торгівельний центр "Версаль", який було розбитий ще у 2022 році, також став символом руйнування і безвиході, в якій опинилося місто. Стан Лисичанська не залишає сумнівів у тому, що "відновлення", про яке говорить окупаційна влада, є всього лише порожніми обіцянками.

На відео можна помітити, що  окупанти намагаються налагодити систему опалення, судячи з того, що місто перерите - проте їхні зусилля виглядають безпорадно на фоні тотальної руйнації. Ці дії викривають справжнє обличчя ситуації - замість відновлення міста ми бачимо спроби латати дірки в безодні, створеній їхньою безглуздою політикою.

У публікації використано інформацію з Telegram-каналу ]]>"Трикутник"]]>

Читайте також: Свято для педагогів: як окупанти відзначили День учителя у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк