06.10.2024, 10:33

"Черговий фарс": окупанти звітують про "ремонт", а Лисичанськ тим часом залишається без води - фото

Марина Гончар | Всі новини автора
віпаврпорпо

Окупаційна "адміністрація" у Лисичанську Луганської області оприлюднила черговий фотозвіт про так зване "відновлення" водопостачання у місті.

Кадри оприлюднили тамтешні ресурси, передає Час Пік.

В повідомленні йдеться про роботу "муніципального унітарного підприємства", яке, за словами окупантів, щоденно "працює" над забезпеченням водопостачання для місцевого населення.

Зокрема, зазначається, що проблеми з подачею води в центральні райони Лисичанська все ще залишаються актуальними, однак їх обіцяють вирішувати поетапно. При цьому окупанти наголошують, що найбільшою перепоною для стабільного водопостачання є зношеність трубопроводів, які не оновлювалися роками. За їхніми словами, це призводить до частих аварій на водопровідних мережах у різних районах міста.

Фотозвіт, який представила окупаційна адміністрація, покликаний показати діяльність працівників водоканалу, які нібито "оперативно" і "якісно" усувають аварійні ситуації. Однак місцеві жителі неодноразово скаржилися на відсутність водопостачання. 

​​​​​​​

Попри офіційні заяви окупантів, ситуація з водопостачанням у місті залишається критичною. Люди продовжують стикатися з перебоями та низькою якістю води, що суттєво ускладнює їхнє повсякденне життя. Місцева окупаційна влада ж продовжує виправдовувати свої невдачі та перекладати відповідальність на попередню адміністрацію та технічні проблеми, які, за їхніми словами, "вирішуються поетапно".

Читайте також:

На вулицях окупованої Луганщини з'являться "народні дружини": що відомо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк