07.10.2024, 12:56

Пропаганда на межі абсурду: у мережі відреагували на інтерв'ю директора ринку окупованого Рубіжного

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованих містах Луганської області триває активна робота призначеної Росією влади щодо поширення пропагандистських матеріалів.

На одному з ресурсів з'явилося інтерв'ю директора центрального ринку Рубіжного Олександра Сергійовича Арцибашева, в якому він розповідає про свій досвід участі у так званому "СВО", повідомляє Час Пік.

В ході інтерв'ю Арцибашев ділиться своїми переживаннями: "Найважчим було - це втрата бойових товаришів. Коли ти тільки з ними пив чай ​​або обговорював плани, а через короткий час їх не ставало - вони гинули. Участь у спеціальній військовій операції змінила мене повністю: я почав цінувати життя, ціную кожен прожитий день”.

Проте слова Арцибашева не залишилися поза увагою. У соціальних мережах користувачі активно коментують його висловлювання, висловлюючи іронічні зауваження.

Один із коментарів говорить: "Учорашній тупий ПТУшник - сьогодні шановна людина і перспективний політик. "Рашка" - країна можливостей для лізоблюд, головне портрет повісити".

Інший користувач додає: "Цікаво, він і моїм ноутом користується? Там ще Parker на столі мій залишився і взуття біля дверей)))".

Інші користувачі також не залишили поза увагою цей матеріал, зазначаючи, що така пропаганда виглядає абсурдно.

"Це що вони хочуть сказати - сходив на СВО - став директором ринку? Ось це пропаганда...)))", - додав один із коментаторів.

Це інтерв'ю стало черговим прикладом спроби окупаційної влади створити позитивний імідж в умовах військового конфлікту, проте реакція користувачів показує, що багато хто ставиться до подібних матеріалів з недовірою та сарказмом.

Читайте також: Сумнівні вакансії: які гроші готові платити працівникам в окупованому Сіверськдонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк