07.10.2024, 20:55

Російські бомби вдарили по Слов’янську, серед постраждалих дитина

Віра Висоцька | Всі новини автора
 російські бомби вдарили по Слов’янську, серед постраждалих дитина

Сьогодні, близько 17:00, російські війська завдали чергового удару по місту Слов'янськ. За попередньою інформацією, обстріл було здійснено за допомогою авіаційних бомб "УМПБ Д-30СН", що спричинило значні руйнування та постраждалих серед мирного населення. Серед п'яти поранених є дворічна дівчинка, чоловік і три жінки.

Про це ]]>повідомили]]> в Національній поліції України, передає Час Пік.

Внаслідок атаки було зруйновано щонайменше шість багатоквартирних будинків, адмінбудівлю, автомийку та кілька автомобілів. Зараз на місці трагедії працюють рятувальні служби, які оперативно обстежують територію та допомагають постраждалим. Поліцейські та рятувальники ретельно перевіряють зруйновані помешкання, намагаючись упевнитися, що всі постраждалі отримують необхідну допомогу.

Серед поранених - дворічна дівчинка, яка наразі перебуває під медичним наглядом. Інформація про її стан, а також стан інших постраждалих уточнюється, але всіх було терміново госпіталізовано.

Поліція оперативно документує наслідки обстрілу та взаємодіє з усіма профільними службами для розслідування інциденту. Національна поліція продовжує фіксувати кожен акт агресії з боку Росії, щоб згодом ці дані були використані для притягнення винних до відповідальності на міжнародному рівні. Всі отримані матеріали будуть передані для подальшого розгляду у судових інстанціях, які займаються воєнними злочинами.

На місці обстрілу продовжують працювати слідчо-оперативні групи, а також експерти, які досліджують залишки боєприпасів, щоб підтвердити використання російськими військами заборонених видів зброї. Рятувальники займаються розбором завалів та перевіряють, чи не залишилися люди під уламками зруйнованих будівель

                         

Читайте також: На Луганщині ЗСУ зупинили наступ і знищили укріплення противника в районі Білогорівки: відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк