16.10.2024, 16:05

ЗСУ вдарили по полігону російських військ на Запоріжжі: ефектне відео

Віктор Білий | Всі новини автора

Збройні сили України здійснили успішний удар по тренувальному полігону російських військ на Запоріжжі, застосувавши високоточні реактивні снаряди. Удару було завдано з використанням американської ракети GMLRS, яка показала свою ефективність у момент, коли російські військовослужбовці перебували на тренуванні.

Як повідомляє Мілітарний, бійці 128-ї гірничо-штурмової бригади ЗСУ спільно з екіпажами ракетно-артилерійських військ на Запорізькому напрямку провели операцію, яка продемонструвала високу точність та злагодженість дій українських сил, передає Час Пік.

Ракета GMLRS M30A1 DPICM несе у собі велику кількість попередньо сформованих уламків, що робить її особливо ефективною проти живої сили противника. На опублікованих відео видно, як розвідники за допомогою безпілотників коригують вогонь, що дозволяє максимально вражати цілі.

Сили оборони Півдня України поділилися кадрами удару по полігону, які викликали широкий резонанс у мережі. Ефективність дій українських артилеристів була високо оцінена, а відео стало наочним підтвердженням потужності та готовності ЗСУ до виконання бойових завдань.

Читайте також: "Війна ресурсів та морального стану": Майор ЗСУ про плани ворога та тривалість війни

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк