18.10.2024, 20:50

"Колеса без руху": "влада" визнала складну ситуацію на автотранспортному підприємстві окупованого Лисичанська

Марина Гончар | Всі новини автора
вваваа

Так звана влада тимчасово окупованого Лисичанська, що на Луганщині, визнала наявність серйозних економічних труднощів на місцевому автотранспортному підприємстві.

Про це повідомили окупаційні ресурси, передає Час Пік.

Це питання обговорювалося під час засідання "комітету народної ради ЛНР" з питань інфраструктури, будівництва, житлово-комунального господарства, енергетики, транспорту та зв’язку.

На засіданні було розглянуто звернення "голови" ради міського округу Лисичанська Андрія Сьомченка, який висловив "стурбованість" щодо складної економічної ситуації, що склалася на комунальному підприємстві.

У ході засідання стало відомо, що підприємство стикається з серйозними викликами, зокрема, в організації спостерігається недокомплект кадрів, що впливає на його функціонування. Крім того, підприємство має заборгованість із виплати заробітної плати працівникам, а також зазнає значних фінансових збитків. Ускладнює ситуацію і те, що розрахунковий рахунок підприємства заблоковано через вимогу стягнення податкової заборгованості.

Ця ситуація свідчить про критичний стан місцевої економіки. Реальні можливості вирішення цих проблем залишаються під питанням, оскільки подібні заяви "влади" часто супроводжуються відсутністю реальних дій та фінансової підтримки.

Читайте також:

Окупанти "приватизують" майно мешканців Сіверськодонецька за старою "схемою": адреси

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк